Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Ministar Sergej Sekulović čestitao pravoslavni Božić

Ministar Sergej Sekulović čestitao pravoslavni Božić
Datum objave 06.01.2021 10:05 | Autor MUP | Izvor: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Ispis Štampaj stranicu


Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović uputio je čestitku svim građanima koji slave Božić po Julijanskom kalendaru.

Božićni praznici su prilika da se podsjetimo na vrijednosti kojima svi težimo - mir, toleranciju i razumijevanje, vrijednosti koje su sada, u vremenu punom izazova, neophodne crnogorskom društvu.

Želim svima da Badnji dan i Božić provedu u radosti i blagostanju. Neka Božićni praznici podstaknu plemenitost i ljubav među nama, neka nam ukažu da su uzajamno uvažavanje i solidarnost temelj budućnosti, koju neminovno moramo graditi zajedno, čuvajući sebe, ali poštujući drugog.

Pored sreće i uspjeha na ličnom planu, želim da nam ovaj veliki hrišćanski praznik donese i mudrosti da istrajemo u očuvanju mira i njegovanju vrijednosti koje nas ujedinjuju. Samo kao društvo okupljeno oko zajedničkog cilja možemo stvoriti dostojanstven život za sve građane.

Čuvajte sebe, svoje najbliže i provedite ovaj dan u porodičnoj sreći. Nadam se da će najradosnji hrišćanski praznik donijeti mir, ljubav i međusobno razumijevanje.