Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

Бирајмо најбоље за највредније ресурсе Црне Горе

Бирајмо најбоље за највредније ресурсе Црне Горе
Датум објаве 28.01.2021 07:45 | Аутор Министарство капиталних инвестиција | Извор: Министарство капиталних инвестиција

Испис Штампај страницу


Црна Гора се налази у фази транзиције власти, од аутократске ка демократској, од партитократије ка меритократији, од заробљених ка слободним институцијама, од невољног ка амбициозном појединцу.

Успјех наше земље директно зависи од кадрова који ће професионално, стручно, посвећено и са пуно ентузијазма и упорности спроводити економске политике које имају за циљ свеобухватан економски напредак, повећање запослености и животног стандарда.

Министарство капиталних инвестиција Владе Црне Горе обухвата послове државне администрације из области капиталних инвестиција, свих видова саобраћаја и транспорта, поморства, енергетике, рударства и угљоводоника, као и управљање и надзор над државним компанијама из наведених области.

За успјех су нам неопходни најбољи кадрови које Црна Гора има.

БИРАЈМО НАЈБОЉЕ ЗА НАЈВРЕДНИЈЕ РЕСУРСЕ ЦРНЕ ГОРЕ!

Уколико видите себе као особу која стручним квалификацијама и професионалним односом према обавезама може дати допринос економском опоравку Црне Горе, првенствено у дјелатностима из ресора Министарства капиталних инвестиција, не оклијевајте, подијелите ваше жеље и амбиције са нама.

Очекујемо кандидате од стране политичких партија, пословних удружења и појединаца, сви су добродошли и све пријаве ће подједнако бити размотрене.

Емаил адреса за доставу кандидатура са биографијом је: кадрови@мки.гов.ме 

Бирајмо најбоље јер су само они кадри да изнесу огромно бреме обавеза које су пред нама.