Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković čestitao svim zaposlenima Prvi maj: Samo udruženo i solidarno možemo sačuvati radna mjesta, preduzeća i našu Crnu Goru

Objavljeno: 01.05.2020. 14:34 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je svim zaposlenima Prvi maj napominjući da ove godine Međunarodni praznik rada obilježavamo u trenutku kada čitav svijet strahuje i bori se za živote ljudi, i kada je svaka ekonomska aktivnost gotovo u potpunosti zaustavljena.

„Pandemija koronavirusa je cijelu planetu stavila na do sada neviđena iskušenja. U Crnoj Gori borimo se za zdravlje naših građana, za njihovu egzistenciju, ali i za očuvanje svakog radnog mjesta. Dakle, zdravstveni izazovi uveli su nas u ekonomsku i egzistencijalnu krizu kojoj moramo odgovoriti ukupnim društvenim potencijalom“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Premijer Duško Marković je poručio građanima da moramo pobijediti u ovoj neizvjesnoj borbi.

„I zbog vas koji radite i stvarate novu vrijednost, i zbog generacija naših mladih ljudi kojima je potrebnija sigurnost nego ikada prije. Samo udruženo i solidarno možemo sačuvati radna mjesta, sačuvati preduzeća, i sačuvati našu Crnu Goru“ – poručio je u prvomajskoj čestitki predsjednik Vlade Duško Marković.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?