Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković čestitao Međunarodni dan mladih: Ljubav i poštovanje prema svojoj državi nemaju cijenu, a ni alternativu, samo zajedno, sa CG u srcu, možemo napredovati

Objavljeno: 12.08.2020. 13:30 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je Međunarodni dan mladih poručivši omladini da ljubav i poštovanje prema svojoj državi nema cijenu, ni alternativu i da samo zajedničkim naporima, sa Crnom Gorom u srcu, možemo osigurati da naša zemlja bude još bolje i još bogatije mjesto za život.

„Draga omladino, Čestitam vam Međunarodni dan mladih, sa željom da budete zdravi, srećni i uvaženi, i da i dalje doprinosite razvoju i napretku naše Crne Gore“ – poručio je predsjednik Vlade.

Premijer Duško Marković u poruci navodi da sve što smo radili i postigli u prethodnom periodu ima samo jedan cilj – razvijenu državu koja besplatno školuje omladinu i otvara nova radna mjesta za svoje mlade, integrišući ih u procese kreiranja i donošenja odluka.

„Ali odgovornost za rješavanje brojnih izazova, jednako kao i za odabir životnih i karijernih puteva, ne leži isključivo na državi i njenim institucijama, već i na vama. Vaša životna i stvaralačka energija i u vremenu pred nama treba da bude pokretačka snaga društvenih procesa i daljih pozitivnih promjena. Zato ćemo učiniti sve da obezbijedimo još bolje prilike za vaš uspjeh i napredovanje“ “ – poručio je predsjednik Vlade.

Premijer je obraćanje završio pozivom mladima na ljubav i poštovanje prema svojoj državi.

„Na kraju, želim da vam poručim da ljubav i poštovanje prema svojoj državi nema cijenu, a ni alternativu. I da samo zajedničkim naporima, sa Crnom Gorom u srcu, možemo osigurati da naša zemlja bude još bolje i još bogatije mjesto za život vas i generacija koje dolaze“ – poručio je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković povodom Međunarodnog dana mladih.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?