Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Dan opštine Mojkovac: Svjedočićemo ubrzanom ekonomskom napretku

Objavljeno: 12.08.2020. 18:00 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku opštine Mojkovac Ranku Mišniću, predsjedniku Skupštine opštine Dragomiru Mrdaku, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Mojkovca Dan opštine.

„Svojim patriotizmom i slobodarskim vrijednostima, Mojkovac zauzima istaknuto mjesto u bogatoj crnogorskoj istoriji, što čini dodatnu obavezu Vlade da u saradnji sa lokalnom samoupravom još snažnije radi na valorizaciji svih prirodnih potencijala ovog grada“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade. 

Uvjereni smo da danas, više nego ikada, građani Mojkovca prepoznaju napore koje Vlada ulaže na realizaciji ključnih kapitalnih projekata a sve u cilju ukupnog razvoja, otvaranja novih radnih mjesta i podizanja standarda života svih građana Mojkovca. 

„Sa značajnim projektima, prije svih izgradnjom novog skijalista Žarski, u narednom periodu svjedočićemo ubrzanom ekonomskom napretku cijelog mojkovačkog kraja, na dobro svih njegovih građana“, piše u čestitki premijera Markovića. 

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?