Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Dan opštine Žabljak

Objavljeno: 17.09.2020. 14:29 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku Opštine Žabljak Veselinu Vukićeviću, predsjedniku Skupštine opštine Vidoju Tomčiću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Dan opštine Žabljak.

"Durmitorski kraj pored svojih prirodnih vrijednosti krasi i neraskidiva veza sa crnogorskim slobodarskim i antifašističkim tekovinama. Vjerujem da ćemo upravo na tim tekovinama razvijati savremenu Crnu Goru", navodi se u čestitki premijera Markovića.

On očekuje da će investicije realizovane u mandatu ove Vlade, zajedno sa novim turističkim kapacitetima visoke kategorije čija je gradnja u toku, u kratkom roku dati novi kvalitet turističkoj ponudi Žabljaka. 

"Na taj način Žabljak će zauzeti svoju poziciju razvijenog mjesta koje doprinosi daljem ekonomskom napretku Sjevera i Crne Gore u cjelini", piše u čestitki premijera Markovića. 

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?