Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Krivokapić čestitao Dan opštine Danilovgrad: Unapređenje kvaliteta života svakog pojedinca biće visoko na agendi rada Vlade

Objavljeno: 08.12.2020. 15:30 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Predsjednik Vlade prof. dr Zdravko Krivokapić čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Dan opštine Danilovgrad predsjednici Zorici Kovačević, predsjedniku Skupštine Zoranu Boškoviću, odbornicima u Skupštini opštine i svim građanima.

„Preuzimajući dužnost prvog čovjeka Vlade u uslovima ekonomske i zdravstvene krize, opredijelio sam se da dam pun ljudski i profesionalni doprinos daljem jačanju crnogorskog društva. S tim u vezi, realizacija kapitalnih projekta i unapređenje kvaliteta života svakog pojedinca, biće visoko na agendi rada Vlade, sa ciljem da sve raspoložive potencijale stavimo u službu razvoja koji će garantovati ekonomski oporavak, napredak i posljedično bolji standard građana“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Premijer Krivokapić je naglasio da će, na tom planu, blisko sarađivati sa lokalnim rukovodstvima, uz uvjerenje da se zajednički mogu ostvariti zacrtani ciljevi, za dobro svakog Danilovgrađanina i Danilovgrađanke, i cijele Crne Gore.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?