Saopštenje o odlukama Vlade donijetim 28. decembra 2020. godine bez održavanja sjednice

Objavljeno: 29.12.2020. 19:00 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Ovaj članak sadrži listu dokumenata

Vlada Crne Gore je, na osnovu člana 10 Uredbe o Vladi Crne Gore, u ponedeljak, 28. decembra 2020. godine odlučila da u svom mišljenju koji je uputila Skupštini Crne Gore podrži Predlog zakona o dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti koji su Skupštini Crne Gore podnijeli poslanici dr Branka BošnjakSlaven RadunovićBoris BogdanovićDragan Ivanović i Miloš Konatar.

Takođe, Vlada je odlučila da u svom mišljenju koji je uputila Skupštini Crne Gore podrži Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima, koji su Skupštini Crne Gore podnijeli poslanici Slaven RadunovićBoris BogdanovićBranko RadulovićDragan Ivanović i Miloš Konatar, kao i da prihvati Amandmane na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima, koji su Skupštini Crne Gore podnijeli poslanici Slaven RadunovićBoris BogdanovićBranko RadulovićDragan Ivanović i Miloš Konatar.

Odluke bez održavanja sjednica

Na osnovu člana 10 Uredbe o Vladi Crne Gore:
-Vlada može, na predlog predsjednika Vlade, u hitnim i drugim opravdanim slučajevima, bez održavanja sjednice odlučiti o pojedinim pitanjima, na osnovu pribavljenih saglasnosti većine članova.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?