Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Abazović ugostio Đeku: Ruka pružena manjinskim partijama

Objavljeno: 27.01.2021. 13:30 Autor: Kabinet potpredsjednika Vlade Crne Gore

Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović danas je ugostio poslanika albanske koalicije "Jednoglasno" u Skupštini Crne Gore i lidera Demokratske partije Fatmira Đeku.

Potpredsjednik Abazović je upoznao poslanika Đeku sa aktivnostima koje je Vlada imala u prvih 40 dana rada, kao i sa prioritetima u narednom periodu.

Potpredsjednik Abazović je kazao da nova Vlada ima nesumnjiv senzibilitet za manjine i da je uvijek otvorena za svaku vrstu saradnje sa njima.

Poslanik Fatmir Đeka je iskazao zahvalnost na prijemu i istakao da je u prethodnom periodu sa potpredsjednikom Abazovićem i njegovom partijom imao dobru saradnju, te da tako treba da se nastavi i u narednom periodu.

Potpredsjednik Abazović i poslanik Đeka saglasili su se da nova Vlada treba da obrati posebnu pažnju na Opštinu Ulcinj kako bi se na najbolji način iskoristili ogromni potencijali za njen razvoj.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?