Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

Министарка Ињац обишла Војно-медицински центар

Министарка Ињац обишла Војно-медицински центар
Датум објаве 07.04.2021 11:37 | Аутор Биро за односе са јавношћу МО | Извор: Министарство одбране

Испис Штампај страницу


Министарка одбране проф др. Оливера Ињац, обишла је данас са в.д. замјеника начелника Генералштаба ВЦГ пуковником Александром Пантовићем Војно-медицински центар (ВМЦ).

 
Том приликом, начелница ВМЦ-а мајорица Драгана Чађеновић упознала је министарку Ињац и пуковника Пантовића са условима рада и капацитетима ВМЦ-а.
 
Министарка Ињац је обишла кабинете за интерну медицину, рентген, офталмологију, оториноларингологију, стоматологију и лабораторију, који су опремљени најсавременијом опремом. Министарка Ињац је изразила задовољство опремљеношћу ВМЦ-а и квалитетом здравствене услуге коју пружа. Поручила је да Министарство одбране остаје посвећено побољшању квалитета живота припадника ВЦГ и запослених у МО и кроз унапређење њихове здравствене заштите.

ВМЦ обезбјеђује комплетну здравствену заштиту на примарном и специфичном нивоу за припаднике Војске Црне Горе и Министарства одбране, као и њихове породице. Такође, споразумом између Министарства одбране и Министарства унутрашњих послова, ВМЦ пружа услуге специфичне здравствене заштите припадницима МУП-а и Управе полиције.