Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodni saziv Vlade Crne Gore.
Arhiva

Informacija

Objavljeno: 2015-07-29 21:43:12 Autor: djr

Na objektu su završeni svi radovi na rušenju i demontažama, konstruktivna sanacija postojećih armirano betonskih zidova, izrada armirano betonske konstrukcije dogradnje i nadogradnje objekta, izrada fasadnih i pregradnih zidova, izrada i ugradnja krovne konstrukcije sa podaščavanjem, letvisanjem, hidroizolacijom i pokrivanjem krova, izrada cementnih košuljica kao podloge za dalju obradu poda, radovi na ugradnji zidne i podne keramike, montaža spuštenih plafona, ugradnja fasadne bravarije, izrada termo-izolovane fasade, radovi na ugradnji unutrašnjih aluminijumskih vrata, radovi na popločavanju untrašnjeg stepeništa i vjetrobrana, kao i radovi na instalacijama sa montažom opreme.

U toku su završni radovi na izradi PVC podova u angio sali, popravke moleraja I završno čišćenje objekta.

Takođe, izvođač je otpočeo sa radovima na uređenju terena oko objekta. Do sada je završena izrada ivičnjaka i šahti. U toku su radovi na zbijanju podtla ispod planiranih trotoara, kao i priprema za asfaltiranje.

Radove izvodi konzorcijum “NOVI Volvox” doo Podgorica, “Ing invest” doo Danilovgrad, “Termosistem” doo Podgorica i “Montenegro projekt” doo Podgorica.