Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodni saziv Vlade Crne Gore.
Arhiva

Najava: Svečano zatvaranje projekta „Podrška Evropske unije vladavini prava u Crnoj Gori“

Objavljeno: 2016-11-29 20:58:13 Autor: Đ. P.

Zvanično zatvaranje projekta „Podrška Evropske unije vladavini prava u Crnoj Gori“ održaće se sjutra, 30. novembra 2016.godine, u Info Centru EU u Podgorici sa početkom u 10 časova.

Projektnim aktivnostima, čiji je sveobuhvatni cilj bio jačanje nezavisnosti, efikasnosti i odgovornosti pravosuđa, kao i borba protiv korupcije i organizovanog kriminala, ojačani su kapaciteti Ministarstva pravde, Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Vrhovnog suda, Vrhovnog državnog tužilaštva, Specijalnog državnog tužilaštva, Centra za obuku u sudstvu i državnom tužilaštvu, Uprave za sprječavanje pranja novca i finansiranje terorizma i Uprave za imovinu – Sektora za upravljanje oduzetom imovinom.

Na zvaničnom zatvaranju projekta govoriće NJ.E. ambasador EU u Crnoj Gori, Aivo Orav, NJ.E. ambasador Holandije Henk van den Dol, zamjenik šefa Misije pri Britanskoj Ambasadi Gevin Vesi, generalna direktorka Direktorata za pravosuđe u Ministarstvu pravde Marijana Laković-Drašković i sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dragan Pejanović.Mr

Uvodni dio konferencije je otvoren za javnost (agenda).

Pozivamo Vas da medijski ispratite ovaj događaj.