Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodni saziv Vlade Crne Gore.
Arhiva

Informativna sesija povodom Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za projekat “Podrška socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana”

Objavljeno: 2019-09-16 16:20:00 Autor: Ministarstvo za ljudska i manjinska prava
Ministarstvo za ljudska i manjinska prava u saradnji sa Ministarstvom finansija - Direktorat za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći (CFCU) organizuje Informativnu sesiju koja će se odžati povodom Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za projekat “Podrška socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana” u utorak 17. septembra 2019. godine u Podgorici, u hotelu Centre Ville (Ul Cetinjska br. 7, Capital Plaza), sa početkom u 11:00h.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava je dio Programa EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu politiku (SOPEES 2015-2017), a finansiran je od strane Evropske unije uz kontribuciju Vlade Crne Gore.

Cilj projekta je jačanje uloge saradnika u socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana u oblastima zdravstva, zapošljavanja i socijalne pomoći i obuhvatiće 11 opština u Crnoj Gori, i to: Bar, Berane, Bijelo Polje, Budva, Cetinje, Herceg Novi, Nikšić, Pljevlja, Podgorica, Tivat i Ulcinj.