Čestitka za Dan opštine Tivat

Povodom 21. novembra, Dana opštine Tivat, upućujem najiskrenije čestitke predsjedniku Opštine Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupštine opštine Miljanu Markoviću i svim građankama i građanima Tivta.

Današnji dan je prilika da se prisjetimo naših hrabrih predaka koji su nesebičnim prinošenjem žrtve Narodnooslobodilačkoj borbi i antifašizmu postavili temelje na kojima počiva slobodarski i multikulturalni duh grada koji danas predstavlja simbol modernog razvoja Crne Gore i jednu od njenih najznačajnjih turističkih destinacija, prožetu kosmopolitskim duhom ljudi iz čitavog svijeta kojima Tivat svakodnevno otvara svoja vrata.

Vjerujem da će kroz dalju saradnju Vlade i lokalne samouprave rezultati postignuti u prethodnom periodu doprinijeti i budućim uspjesima, te da će nove investicije i razvojni projekti dodatno unaprijediti lokalnu ekonomiju i privredu i trasirati put ka novim vizijama razvoja, dajući time doprinos boljem i kvalitetnijem životu svih građana Opštine.

Još jednom, upućujem čestitke povodom Dana opštine, uz želju da ga građanke i građani Tivta provedu u duhu zajedništva i uzajamnog poštovanja.