Obavještenje da se provjera kompetencija, znanja i sposobnosti kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa Zavoda za socijalnu i dječiju zaštitu, a koja je zakazana za dan 26.07.2024. odlaže

Objavljeno: 2024-07-25 11:36:00

Poštovani kandidati,

Povodom javnog konkursa koji je Uprava za ljudske resurse, dana 31.05.2024. godine objavila za potrebe Zavoda za socijalnu i dječiju zaštitu, za radno mjesto direktor/ica, obavještavamo vas da se provjera kompetencija, znanja i sposobnosti kandidata koji ispunjavaju uslove konkursaa koja je zakazana za dan 26.07.2024. godine, odlaže.

Donošenjem Uredbe o izmjenama i dopunama Uredbe o organizaciji i načinu rada državne uprave, osnovano je Ministarstvo socijalnog staranja, brige o porodici i demografije, nadležno da vrši nadzor nad zakonitošću i cjelishodnošću rada Zavoda za socijalnu i dječiju zaštitu i zakonitošću upravnih akata i drugih upravnih aktivnosti ovog organa uprave.

Imajući u vidu navedeno, a polazeći od činjenice da Uprava za ljudske resurse, u skladu sa Zakonom o državnim službenicima i namještenicima formira komisiju koja će sprovesti postupak provjere kandidata za radno mjesto direktor/ica Zavoda za socijalnu i dječiju zaštitu, koju pored starješine Uprave za ljudske resurse i istaknutog stručnjaka, čini i lice iz kategorije visoki rukovodni kadar iz resornog ministarstva, to nije moguće u ovom momentu sprovesti postupak provjere znanja, sposobnosti kompetencija i vještina po predmetnom javnom konkursu.

O novom terminu provjere, kandidati će biti blagovremeno obaviješteni.

Kontakt osoba: Vladana Miranović  

Br.tel: 067/885-558