Javni poziv za prijavu na obuku za pripremu i implementaciju Horizont Evropa projekata

Objavljeno: 2024-05-16 09:42:00 Autor: Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija

Imate ideju za projekat s kojim želite da aplicirate u okviru programa Horizont Evropa, ali nijeste sigurni kako pravilno napisati prijavu projekta? Ili imate nedoumice kad je u pitanju postupak njegove implementacije?

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija organizujete besplatnu četvorodnevnu obuku za pripremu i implementaciju Horizont Evropa projekata, koja će se održati 5. i 6. juna, kao i 11. i 12. juna 2024. godine u Podgorici.

Obuka će se održati za 25 polaznika iz naučno-istraživačkih institucija, univerziteta, kompanija ili nevladinih organizacija, koji žele da osnaže svoje kapacitete za razvoj i podnošenje prijedloga projekata u okviru programa Horizont Evropa. Predavači će biti  g-đa Marija Šola Spasić, projekt menadžer na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu i prof. dr Goran Stojanović, profesor na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.

Zbog ograničenog broja mjesta, prvenstvo učešća će zavisiti od prethodnog iskustva, znanja i iskazane motivacije za pohađanje navedene obuke.

Potrebno je popuniti online obrazac za prijavu na obuku, koji možete naći na ovom linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq7jRmH_fLJEM4ymTdRc_2-UgI_q97Nfmz5lfHVS6Gw8clMQ/viewform?usp=sharing

Rok za prijavu je 28.5.2024. godine, a odabrani polaznici će biti obaviješteni o rezultatima selekcije najkasnije do 31.5.2024. godine. Svi dodatni detalji o obuci biće dostupni odabranim polaznicima.

Ukoliko imate pitanja, možete se obratiti na mejl: andjela.grujicic@mpni.gov.me.