(JICA) obuka: Promocija energetske efikasnosti i očuvanja energije

Objavljeno: 2024-08-09 09:44:23 Autor: Ministarstvo ekonomskog razvoja

Japanska agencija za međunarodnu saradnju (JICA) pruža mogućnost pohađanja obuke pod nazivom “Promocija energetske efikasnosti i očuvanja energije" u periodu:

  • 26. januar - 05. mart 2025. godine u Japanu.

Obuka je namijenjena predstavnicima nadležnih institucija i agencija zaduženih za politike energetske efikasnosti i očuvanja energije kao i njihovu promociju. Kandidati moraju ispunjavati sve uslove navedene u generalnom informatoru. Takođe, dužni su dostaviti popunjeni prijavni formular, kopiju pasoša i dokaz o znanju engleskog jezika. Uz prijavni formular neophodno je dostaviti popunjen izvještaj i upitnik (IAS) koji su sadržani u aneksima I i II.

Navedenu dokumentaciju potrebno je dostaviti zvaničnim putem Ministarstvu ekonomskog razvoja kao i na mejl adresu marko.savkovic@mek.gov.me, a kontakt telefon za sva dodatna pitanja je +382 67 617 915.

Tokom selekcionog procesa biće održan online intervju kandidata sa predstavnicima JICA Balkan Office-a na engleskom jeziku, a rok za dostavljanje prijavne dokumentacije Ministarstvu ekonomskog razvoja je 10. oktobar 2024. godine.