Ministar Dukaj čestitao Dan opštine Gusinje

Objavljeno: 2024-08-05 07:00:00 Autor: Ministarstvo javne uprave

Ministar javne uprave, mr Marash Dukaj, čestitao je 5. avgust, Dan opštine Gusinje, predsjedniku Opštine Gusinje, Sanelu Baliću i predsjedniku Skupštine opštine Gusinje, Bujaru Hasangjekaju.

"U ime Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima Gusinja uputim iskrene čestitke povodom 5. avgusta, Dana opštine.

Valorizacijom brojnih turističkih potencijala koja posjeduje Opština Gusinje kao i izgradnjom bolje infrastrukture, a uz već poznate turističke centre i prirodne ljepote, Gusinje može da postane jedan od centara turističke ponude sjevera Crne Gore.

Vjerujem da će rukovodstvo prepoznati i iskoristiti navedene i druge potencijale, a samim tim unaprijediti svoju lokalnu samoupravu.

Ministarstvo javne uprave će biti pouzdan partner vašoj Opštini i pružati podršku na putu unapređenja i stvaranja moderne i servisno orjentisane lokalne samouprave.

Uz najbolje želje vama, svim građankama i građanima Gusinja, još jednom čestitam 5. avgust, Dan opštine“ , kazao je ministar Dukaj.