Ministar finansija Vuković kao koordinator Uprave za igre na sreću predao dužnost novoizabranom v.d. direktora Spasoju Papiću

Objavljeno: 2024-07-19 09:51:00 Autor: Ministarstvo finansija

Ministar finansija Novica Vuković, kao koordinator Uprave za igre na sreću, predao je danas dužnost novoizabranom vršiocu dužnosti direktora Uprave za igre na sreću, Spasoju Papiću i tim povodom poželio mu uspješan rad u daljem unaprjeđenju ove značajne oblasti.

Imajući u vidu opredjeljenje Vlade da kroz implementaciju sistema nadzora u priređivanja igara na sreću i pripremu novog zakona kojim će ova oblast biti bolje regulisana, osigura poštovanje pravnog poretka koje će značiti i značajno bolju naplatu prihoda, ministar Vuković je izrazio očekivanja da će direktor Papić dati lični doprinos uređenju i osavremenjivanju Uprave za igre na sreću.

Zahvalivši na prijemu, gospodin Papić je poručio da će se, kao i u dosadašnjoj karijeri, na mjestu direktora Uprave za igre na sreću voditi najvećim profesionalnim standarima, težiti reformama i zadovoljavati isključivo postignutim rezultatima.

Sagovornici su se saglasili da konstruktivna saradnja sa priređivačima, kroz otvoreni dijalog, treba da bude temelj u daljem kreiranju politika u ovoj zahtjevnoj oblasti.

Spasoje Papić, magistar je informacionih tehnologija sa višegodišnjim iskustvom na rukovodećim i ekspertskim pozicijama u javnom i privatnom sektoru, u oblasti informacionih tehnologija. Magistrirao je sa ocjenom 10 na Fakultetu za informacione tehnologije i profesor je u JU Srednja Elektrotehnička škola “Vaso Aligrudić”.