Ministarke Nišić i Jakšić posjetile Dom za djecu bez roditeljskog staranja "Mladost"

Objavljeno: 2024-06-01 12:15:00 Autor: Ministarstvo rada i socijalnog staranja

Ministarka rada i socijalnog staranja, Naida Nišić i ministarka prosvjete, nauke i inovacija, Anđela Jakšić Stojanović posjetile su Dom za djecu bez roditeljskog staranja, "Mladost", u Bijeloj, kako bi uručile poklone polumaturantima i maturantima. Ova posjeta upriličena je u čast djeci koja su svojom hrabrošću i istrajnošću zaslužila da se svaki njihov uspjeh proslavi na poseban način.

Ministarke Nišić i Jakšić su izrazile duboku zahvalnost i ponos zbog postignuća ovih mladih ljudi, ističući kako su oni pravi primjer snage i istrajnosti.

“Vaša upornost i želja za učenjem nas inspirišu i daju nam snagu da nastavimo raditi na stvaranju boljih uslova za sve vas“, istakla je ministarka Nišić.

Po riječima ministarke prosvjete, nauke i inovacija, Anđele Jakšić Stojanović, ovo je podsjetnik na važnost podrške i ljubavi koju svako dijete zaslužuje.

“Vi ste budućnost našeg društva a mi smo ovdje da vas podržimo na svakom koraku”.

Ministarke su se saglasile da će nastaviti rad na poboljšanju uslova za djecu bez roditeljskog staranja i podržati ih u daljem razvoju i obrazovanju, pružajući im ne samo materijalnu pomoć već i emocionalnu podršku i vjeru u bolju budućnost.

Kroz ovakve gestove solidarnosti i pažnje stvaramo svijet u kojem svako dijete ima priliku da ostvari svoje snove i izraste u srećnu i uspješnu osobu.