Ministarke Nišić i Jakšić-Stojanović u posjeti Srednjoj stručnoj školi u Pljevljima

Objavljeno: 2024-06-25 13:45:00 Autor: Ministarstvo rada i socjalnog staranja

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija, prof. dr Anđela Jakšić-Stojanović i ministarka rada i socijalnog staranja, Naida Nišić, sa saradnicima, boravile su u Pljevljima u radnoj posjeti Srednjoj stručnoj školi. Razlog  posjete bilo je svečano otvaranje savremenog kabineta za učenike zdravstvene grupe predmeta.

U prethodnom periodu je u ovoj školi otvoren najsavremeniji kabinet (laboratorija) hemije i farmakologije, a juče je otvoren još jedan savremeni kabinet u okviru medicinske grupe predmeta.

Ministarka Jakšić-Stojanović je iskazala zadovoljstvo povodom uvođenja novih smjerova i značajnog unapređenja uslova rada u ovoj školi, ističući da će u narednom periodu akcenat biti stavljen na nabavku najsavremenije opreme za ostale smjerove koji se realizuju u ovoj školi. 

Dodala je da je opremanje kabineta primjer dobre saradnje institucija na državnom i lokalnom nivou i posebno  zahvalila Ministarstvu rada i socijalnog staranja, Opštini Pljevlja i Rudniku uglja AD Pljevlja na podršci u realizaciji pomenutih aktivnosti.