Obavještenje o održavanju MENA ICT foruma u Jordanu

Objavljeno: 2024-05-16 13:00:00 Autor: Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija obavještava ICT sektor i svu zainteresovanu javnost o održavanju u MENA ICT Foruma 2024. Forum će se održati u Jordanu, od 20. do 21. novembra ove godine. Ciljevi događaja su:  podsticanje prilika za umrežavanje među donosiocima odluka, stručnjacima i praktičarima u ICT sektoru, potom razmjena znanja, iskustava i najboljih praksi u ICT, kao i izložba inovacija i podrška startapovima.         

Pomenuti forum je vodeći događaj za industriju informacionih i komunikacionih tehnologija na Bliskom istoku. Od svog osnivanja 2002. godine, forum je postao značajna platforma za donosioce odluka iz ICT sektora. Tema MENA ICT Foruma 2024 će biti: “Sinergija u inovacijama: Navigacija budućnosti ICT u MENA zemljama”. Domaćin je Udruženje za informacione i komunikacione tehnologije Jordana. 

Prednosti: Direktan pristup ključnim donosiocima odluka - Forum privlači raznoliku grupu učesnika, uključujući izvršne direktore, vladine zvaničnike i lidere iz cijelog MENA regiona i šire. Povećana vidljivost brenda - isticanje na konkurentnom tržištu plasiranjem svog brenda. Mogućnosti za umrežavanje i partnerstvo - izložbeni prostor Foruma je dizajniran da olakša umrežavanje, omogućavajući izlagačima da se povežu sa potencijalnim klijentima, partnerima i kolegama iz industrije u dinamičnom okruženju. Praćenje tokova i trendova u industriji - izlaganje na Forumu omogućava uvid u dolazeće trendove, tehnologije i zahtjeve tržišta. 

Troškovi participacije zavise od vremena registracije (do 31. maja, 16. avgusta, 31. oktobra ili 15. novembra). Sve dodatne infromacije možete naći na www.menaictforum.com, a za dodatnu podršku možete se obratiti i na lina.kilani@intaj.net.