Održan šesti sastanak partnera projekta BC4ESE “Eko–socijalno preduzetništvo”

Objavljeno: 2023-07-21 09:32:17 Autor: Nataša Mitrić

Dana 12.07.2023. godine sa početkom u 10 časova održan je online šesti po redu sastanak Konzorcijuma, predstavnika partnera uključenih u realizaciju projekta Eco-social entrepreneurship BC4ESE (Izgradnja kapaciteta za inovaciju u obrazovanju za eko - socijalno preduzetništvo) finansiranog od  strane Evropske komisije, a koji  se realizuje u Crnoj Gori, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Belgiji i Kipru.

Tokom sastanka analizirane su sve realizovane aktivnosti iz prethodnog perioda, kao i rezultati koji se odnose na “Gemifikovano obrazovanje za eko-socijalno preduzetništvo”.

Elektronska verzija knjige “Gemifikovano obrazovanje za eko-socijalno preduzetništvo” je kompletirana i prevedena na jezike zemalja članica ovog projekta i uskoro će biti objavljena i na zvaničnom sajtu projekta BC4ESE.

Tokom sastanka govorilo se i o narednim fazama, aktivnostima, ulogama partnera članica projekta u narednom periodu, kao i o petom transnacionalnom sastanku koji će se održati na Kipru u periodu od 14. do 16.09.2023. godine.

Centar za stručno obrazovanje u ovom projektu predstavljali su članovi projektnog tima Srđan Obradović i Nataša Mitrić.