Podrška u uspostavljanju EIONET sistema za monitoring i izvještavanje za Crnu Goru“

Lokalna publikacija za poziv za podnošenje predloga projekata

 Podrška u uspostavljanju EIONET sistema za monitoring i izvještavanje za Crnu Goru“

Uprava za kapitalne projekate namerava da dodeli ugovor o uslugama sa ciljem da omogući Ministarstvu turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjeverna i Agenciji za zaštitu životne sredine za uspostavljanje sistema praćenja i izveštavanja EIONET-a u cilju ispunjavanja uslova iz Poglavlja 27 pravne tekovine EU za Crnu Goru. Pored toga, ugovorom se pruža tehnička pomoć za institucionalnu - Izgradnja administrativnih kapaciteta za praćenje i izveštavanje o pitanju životne sredine u Crnoj Gori uz finansijsku pomoć iz Godišnjeg akcionog programa za 2021. godinu. Obaveštenje o ugovoru dostupno je na sledećem internet sajtu:

https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/tender-details/50d54773-79f4-457c-8ba5-76a9e935833e-CN?order=DESC&pageNumber=1&pageSize=50&sortBy=startDate&isExactMatch=true&cftPartyLegalEntityId=Capital%20Projects%20Administration   

https://www.gov.me/ujr  and https://www.gov.me/mert.

Rok za podnošenje prijava je 05. avgust 2024. do 10:00 časova po centralnoevropskom vremenu u Upravi za javne radove, Arsenija Boljevića 2a, Tržni centar 3. sprat, 81000 Podgorica, Crna Gora.