Potpredsjednik Bečić čestitao Dan opštine Budva

Povodom 22. novembra, Dana opštine Budva, upućujem srdačne čestitke svim građankama i građanima Budve.

Na današnji dan se sa velikom zahvalnošću i čašću prisjećamo svih koji su ovu opštinu gradili kroz istoriju, doprinosili njenoj ljepoti, čuvali otvoreni budvanski duh i koji nas obavezuju da sve što smo baštinili pažljivo čuvamo i nadograđujemo. Naša posvećenost očuvanju i promovisanju našeg kulturnog nasljeđa je dužnost koja nas ujedinjuje!

Kao jedna od najstarijih opština smještenih duž jadranske obale, Budva je sa svojom dinamičnom prošlošću oduvijek bila jedinstveni turistički biser i utočište za one koji traže savršen spoj istorije i prirodnih bogatstava.

Opasan visokim bedemima, drevni Stari grad koji i danas odiše svojim srednjovjekovnim šarmom, što je zasigurno jedan od razloga posjećenosti turističke metropole, svjedoči o bezbroj priča utkanih u tkivo ove opštine.

Neka nam izazovi koji su pred nama budu podsticaj i motivacija da zajedno i sa još više energije i ulaganja unaprijedimo našu opštinu i neka naredne godine budu ispunjene zajedničkim uspjesima.

Još jednom, čestitam Vam Dan opštine sa željom da svi zajedno nastavimo da gradimo i razvijamo Budvu na dobrobit svih njenih građana, ali i cijele Crne Gore!