Radni sastanak sa predsjednikom opštine Plav

Objavljeno: 2024-07-10 10:08:46

Vršilac dužnosti direktora Uprave za nekretnine mr Marko Bulatović prisustvovao je radnom sastanku sa predsjednikom opštine Plav Nihadom Canovićem, čija tema su bila izlaganje određenih katastarskih opština u Plavu kao i značajna pitanja vezana za implementaciju projekata na teritoriji opštine a koja su u okviru nadležnosti Uprave za nekretnine.

„ Opština Plav posvećeno radi na poboljšanju uslova života građana Plava kao i ispunjenju očekivanja turista čiji broj iz godine u godinu raste. U prethodnom periodu smo bili usmjereni kako na razvoju putne infrastrukture tako i na uređenju gradskog jezgra vodeći računa da očuvamo autentičnost našeg kraja i prirodnih resursa koji su naš najvrijedniji potencijal“, izjavio je predsjednik opštine Plav Nihad Canović.

„ Uprava za nekretnine će pružiti svesrdnu podršku opštini Plav u pogledu pomenutih projekata koji će se realizovati u narednom periodu a sve u cilju investicionog razvoja opštine Plav a samim tim i države Crne Gore. Prirodni resursi kojima opština Plav obiluje treba da se valorizuju i da svi zajedno doprinesemo viziji razvoja opštine Plav“, izjavio je vršilac dužnosti direktora Uprave za nekretnine mr Marko Bulatović.  

​Sastanku je prisustvovao Velizar Femić iz Uprave za nekretnine i načelnica PJ Uprave za nekretnine Plav Amela Kurtagić Ramović.​