SINGAPUR – STO RADIONICA O E-TRGOVINI

Objavljeno: 2024-07-12 11:00:00 Autor: Ministarstvo ekonomskog razvoja

Sekretarijat Svjetske trgovinske organizacije sa Vladom Singapura, kroz Singapurski program saradnje (SCP) i Ministarstvom trgovine i industrije (MTI), organizuje Radionicu o e-trgovini. Radionica će biti održana u Singapuru od 21. do 24. oktobra 2024. Glavni cilj iste je da razvije široko razumijevanje elemenata vezanih za e-trgovinu i koji su benefiti uticaja digitalne ekonomije na preduzeća i potrošače. U tom smislu, od strane Sekretarijata biće finansirano učešće tri službenika.

Zainteresovani kandidati (državni službenici Crne Gore), a koji ispunjavaju uslove iz pozivnog pisma treba da pošalju prijavu, sa pratećim dokumentima (biografijom i kopijom pasoša) Ministarstvu ekonomskog razvoja, na sljedeće e-mail adrese: aida.salagic@mek.gov.me i nikoleta.milutinovic@mek.gov.me, najkasnije do 17. jula 2024.

Naime, formular za prijavu mora biti popunjen i potpisan od strane kandidata i resora koji ga imenuje, kao i pečatiran, i zvaničnim kanalima dostavljen Institutu za obuku i tehničku saradnju STO-a (putem Misije u Ženevi) najkasnije do 22. jula 2024. godine.

Samo državni službenici koji ispunjavaju zahtjeve iz pozivnog pisma biće uzeti u obzir u procesu selekcije od strane Sekretarijata STO.

Dokumenta vezana za prijavu:

  • Pozivno pismo
  • Formular za prijavu.