Spajić: Odgovoran odnos lokalne uprave i infrastrukturni projekti garant ubrzanog razvoja Andrijevice

Objavljeno: 2024-07-17 12:34:29 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore

Predsjednik Vlade Milojko Spajić čestitao je građankama i građanima Andrijevice Dan Opštine.

„Izuzetne istorijske ličnosti vasojevićkog kraja, obogatile su naše društvo, a siguran sam da je ljudski potencijal i dalje jedan od najvitalnijih stubova budućeg razvoja Opštine i cijele sjeverne regije“, naveo je Spajić u čestitki.

Predsjednik Vlade ukazao je da građani očekuju odgovoran, domaćinski odnos administracije na svim nivoima i efikasan opštinski servis.

Nastavkom gradnje auto - puta, čvršćim infrastrukturnim uvezivanjem, kao i zahvaljujući evropskom integrativnom procesu, vjerujemo da Andrijevicu očekuje ubrzani ekonomski progres. Bolja dostupnost i valorizacija sveukupnog privrednog potencijala Opštine, intenzivnija i postojanija saobraćajna komunikacija naših regija sa širim okruženjem, zaustaviće rastući trend iseljavanja stanovnika, stoji u čestitki.

Spajić je uvjeren da će zaokruživanje započetih sistemskih reformskih procesa i kapitalnih infrastrukturnih projekata rezultirati izbalansiranim i održivim razvojem, kao i uravnoteženim životnim standardom u cijeloj državi.

U ime bogatije, pravednije i izvjesnije budućnosti Andrijevice i Crne Gore, još jednom, čestitam vam veliki opštinski praznik, zaključuje predsjednik Vlade u čestitki.