Spisak NVO koje nijesu dostavile uredne i potpune predloge

Objavljeno: 2024-07-16 11:47:00 Autor: Ministarstvo energetike i rudarstva

Na osnovu člana 8 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG”, broj 41/18), Ministarstvo energetike i rudarstva objavljuje: 

SPISAK NEVLADINIH ORGANIZACIJA KOJE NIJESU DOSTAVILE UREDNE I POTPUNE PREDLOGE PREDSTAVNIKA/PREDSTAVNICA NEVLADINIH ORGANIZACIJA KOJI/E SU PREDLOŽENI/E ZA ČLANA/ICU U KOMISIJI ZA RASPODJELU SREDSTAVA ZA FINANSIRANJE PROJEKATA/PROGRAMA NEVLADINIH ORGANIZACIJA U 2024. GODINI U OBLASTI ENERGETIKE I ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Na osnovu Javnog poziva za predlaganje predstavnika nevladinih organizacija u Komisiji za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata/programa nevladinih organizacija u 2024. godini u oblasti energetike i energetske efikasnosti (br. 01-056/24-1814/1), koji je objavljen na internet stranici Ministarstva energetike i rudarstva 25.06.2024. godine, i portalu e-uprave, na adresu Ministarstva energetike i rudarstva pristigli su predlozi nevladinih organizacija koji nisu potpuni u skladu sa kriterijumima iz člana 4 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG", broj 41/18).

U nastavku je navedena nevladina organizacija koja je blagovremeno dostavila uredan predlog, ali koji je nepotpun, shodno kriterijumima iz člana 4 Uredbe.

Za kandidata Zdravka Janjuševića iz Bijelog Polja:

NVO Breznica" Pljevlja.

U skladu sa članom 9 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenje javne rasprave u pripremi zakona i strategija, izbor predstavnika  nevladinih organizacija u radno tijelo  izvršiće  starješina organa državne uprave aktom o obrazovanju radnog tijela.