STO NAPREDNA ONLINE RADIONICA O SPORAZUMU O VLADINIM NABAVKAMA (GPA) 2012. 17. april – 12. maj 2023.

STO NAPREDNA ONLINE RADIONICA O SPORAZUMU 

O VLADINIM NABAVKAMA (GPA) 2012.

17. april – 12. maj 2023.

 

Sekretarijat Svetske trgovinske organizacije (STO) organizuje Naprednu online radionicu o Sporazumu o vladinim nabavkama iz 2012. (GPA 2012), koja će se održati preko virtuelne platforme od 17. aprila - 12. maja 2023. 

Zainteresovani kandidati (državni službenici Crne Gore) koji ispunjavaju uslove, se mogu prijaviti putem online aplikacije na sljedećem linku: 2023 Advanced Global e-Workshop on GPA 2012 - Formstack . Prilikom online prijave, potrebno je priložiti skeniran pasoš i zvanično pismo nominacije nadležnog organa koji nominuje kandidata. Nakon prosleđivanja online aplikacije, dobija se mail sa potvrdom, a koji je potrebno proslijediti na sledeće e-mail adrese: damir.sabanovic@mfa.gov.me, goran.scep@gmail.com i aida.salagic@mek.gov.me najkasnije do 30. marta 2023. Napominjemo, da će STO razmatrati samo prijave koje budu distrubuirane zvaničnim kanalima Misije Crne Gore u Ženevi, kao i da će biti uzeti u obzir, u procesu selekcije, samo državni službenici koji ispunjavaju zahtjeve iz pozivnog pisma.

Dokumenta vezana za prijavu:

  • Pozivno pismo – zvanično pismo o imenovanju (koje će biti otpremljeno u online registracioni formular sa skeniranom kopijom pasoša)
  • Nacrt programa