TEMATSKI STO KURS O ASPEKTIMA USLUGE U ELEKTRONSKOJ TRGOVINI

TEMATSKI STO KURS O ASPEKTIMA USLUGE U ELEKTRONSKOJ TRGOVINI

12 – 15. novembar 2024. 

Ženeva, Švajcarska

Sekretarijat STO organizuje Tematski kurs o aspektima usluge u elektronskoj trgovini (na engleskom jeziku) od 12. do 15. novembra 2024. godine u Ženevi. Kurs je specijalizovana obuka "Nivoa 3" koja se sprovodi u okviru progresivnog učenja u STO. Kurs ima za cilj da pruži znanje za službenike angažovane u pregovorima o e-trgovini i trgovini uslugama. Članice STO-a mogu prijaviti dva ili tri državna službenika.

Samo državni službenici koji ispunjavaju zahtjeve iz pozivnog pisma biće uzeti u obzir u procesu selekcije od strane Sekretarijata STO.

Proces prijave sastoji se od sljedećih koraka:

1. Zainteresovani kandidati treba da popune i dostave online formular za prijavu, koji je dostupan na: https://wto.formstack.com/forms/thematic_course_on_services_aspects_of_electronic_commerce_12_15_november_2024, uz napomenu da je pored formulara neophodno kroz onlajn sistem dostaviti i ostala prateća dokumenta.

2. Zainteresovani kandidati (državni službenici Crne Gore), a koji ispunjavaju uslove iz pozivnog pisma, a nakon okončanja online prijavljivanja treba i da pošalju prijavu, sa pratećim dokumentima (biografijom i kopijom pasoša), Ministarstvu ekonomskog razvoja, na sljedeće e-mail adrese: aida.salagic@mek.gov.me i nikoleta.milutinovic@mek.gov.me, najkasnije do 26. avgusta 2024, a kako bi najkasnije do 30. avgusta 2024. dokumentacija bila dostavljena zvaničnim diplomatskim kanalima.

Dokumenta vezana za prijavu: Pozivno pismo.