U Mojkovcu uhapšen osumnjičeni za nanošenje teških tjelesnih povreda; osuđen i na kaznu zatvora zbog teškog djela protiv opšte sigurnosti

Objavljeno: 2024-07-12 06:51:29 Autor: Uprava policije

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac locirali su i lišili slobode lice koje se potraživalo na lokalnom nivou zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda.

Slobode je lišen B.T. (45) iz Mojkovca zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda koje je izvršio na štetu drugog lica iz toga grada na način što mu je zadao više udaraca u predjelu glave, a po padu na tlo i u predjelu tijela, dok su se nalazili ispred jednog ugostiteljskog objekta.

Nakon ovog događaja oštećeni je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede u predjelu glave.

U međuvremenu Osnovni sud u Bijelom Polju, donio je naredbu za prinudno sprovođenje ovog lica radi izdržavanja kazne zatvora po presudi Višeg suda u Bijelom Polju od 1. novembra 2023. godine kojom je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od dvije godine, zbog izvršenog krivičnog djela teško djelo protiv opšte sigurnosti.

On je priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju radi saslušanja zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda koje mu se stavlja na teret, nakon čega je sproveden na izdržavanje kazne zatvora u UIKS.