Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Odražana promocija zimske turističke ponude u Delti

Objavljeno: 26.12.2010. 02:08 Autor: Ministarstvo turizma

Danas je u u tržnom centru „Delta City“ u Podgorici, Nacionalna turistička organizacija održala promociju zimske sezone i kampanje „Bijeg na snijeg“. Tokom dva termina, od 11:30 h do 13:30 h bio je bio je program za najmlađe sa animatorima, brojnim igrama i nagradama, dok je od 18:00 h do 20:00 h tekao program sa nagradnim igrama za odrasle i za djecu.

Djeca predškolskog i školskog uzrasta koja su pokazala znanje na temu zimskih čarolija osvojila su slatke nagrade kao i promotivne zimske kape sa logom „Crna Gora- divlja ljepota“. Takođe odraslima su dodijeljene nagrade u vidu ulaznica na novootvorenom klizalištu u Kolašinu, ski pasovi na skijalištima Kolašin, Žabljak i Vučje kao i dva aranžmana za dvije osobe u privatnom smještaju u Kolašinu i Žabljaku, a koji su dio kampanje koju NTO CG realizuje sa Crnogorskim turističkim udruženjem u cilju promocije privatnog smještaja u zimskim turističkim centrima.

Cilj ovog događaja je upoznavanje djece sa zimskim aktivnostima i ponudom ski centara kako bi oni postali ljubitelji zimskih spotova i lojalni gosti domaćih ski centara.
Svi prisutni posjetioci primocije u Delti su se upoznali sa programom dešavanja i ponudom turističkih centara tokom ove zimske sezone kroz brošuru koja je dijeljena a koja sadrži pored korisnih servisnih informacija, kontakte hotela na Primorju i u Sjevernom dijele Crne Gore koji će biti otvoreni tokom zime, njihove Novogodišnje programe, cijene ski pasa i iznajmljivanja opreme u skijalištima.

Nakon Novogodišnjih praznika, tačnije od 15. januara pa do kraja marta u okviru kampanje „Bijeg na snijeg“ održaće se svakog vikenda niz manifestacija na skijalištima „Kolašin 1450“, „Savin kuk“ na Žabljaku i Vučju a obuhvatiće program animacije za djecu na stazama, skijaške vikende zabave, škole skijanja za sve uzraste, dnevne zurke otvorenog tipa, dane sponzora, igre bez granica na skijalištima, extreme ski vikende itd. Koncerti poznatih estradnih izvođača (Andrijana Božović, Nina Petković, MC Marko, Milena Vučić, Nina Žižić...) biće upriličeni u ovim ski cetrima tokom subota i nedjelja uz ostale zabavne programe.
Detaljan program sa tačnim terminima je dostupan putem poziva Call centrua 1300 ili na webportalu www.montenegro.travel.



PR služba Nacionalne turističke organizacije

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?