Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Janović održao sastanak sa šefom predstavništva UNICEF-a u Crnoj Gori

Objavljeno: 16.01.2017. 21:57 Autor: Ministarstvo sporta PR služba
Ministar sporta, Nikola Janović, održao je sastanak sa šefom predstavništva UNICEF-a u Crnoj Gori, Bendžaminom Perksom. Sastanku održanom u ponedjeljak, 16. januara, prisustvovali su i v.d. generalnog direktora Direktorata za mlade u Ministarstvu sporta Nenad Koprivica, kao i predstavnici UNICEF-a u Crnoj Gori, Ana Dautović, Marija Novković i Jelena Miljanić.
Šef predstavništva UNICEF-a iskoristio je priliku da čestita ministru Janoviću stupanje na dužnost i poželio puno uspjeha u daljem radu.

U fokusu radnog sastanka bio je novi Program saradnje za period 2017-2021, koji realizuju UNICEF i Vlada Crne Gore. Šef predstavništva UNICEF-a Bendžamin Perks poručio je da će Program, između ostalog, podržati uspostavljanje javnih politika i usluga za učešće i osnaživanje mladih, kako bi se povećao broj i kvalitet omladinskih usluga, kako bi i opšta i profesionalna javnost adolescente i mlade vidjeli kao potencijal.
Ministar Janović je kazao da su aktivnosti u vezi sa mladima jedan od prioriteta Ministarstva sporta i da će taj resor težiti da nastavi dobru saradnju sa predstavništvom UNICEF-a u Crnoj Gori.

V.d. generalnog direktora Direktorata za mlade u Ministarstvu sporta Nenad Koprivica najavio je otvaranje Omladinskog centra u Podgorici do kraja mjeseca, kao i ostale aktivnosti koje su planirane u narednom periodu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?