Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarka Srzentić na konferenciji „DigitalOn“

Objavljeno: 18.12.2020. 22:30 Autor: MJU

Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija, Tamara Srzentić, učestvovaće na ministarskom panelu „Digitalna transformacija Crne Gore“ koji će se održati u okviru trećeg digitalnog samita „DigitalOn“, u ponedjeljak, 21. decembra od 10 časova, u organizaciji Asocijacije menadžera Crne Gore i Odbora za digitalnu transformaciju AMM-a.

Pored ministarke Srzentić, na panelu će govoriti i ministar za ekonomski razvoj, Jakov Milatović. Na panelu će biti riječi o viziji, planovima i ciljevima Vlade u oblasti digitalizacije. Moderatorka panela je direktorica Sektora za strategiju i rizike u Mtel-u, Aleksandra Radojević.

U uvodnom dijelu skupa govoriće predsjednik AMM-a, Budimir Raičković, i Vladan Tabaš, predsjednik Odbora za digitalnu transformaciju.

Samit „DigitalOn“ predstavlja centralni događaj u oblasti digitalne transformacije koji se održava krajem poslovne godine. Ove godine u fokusu će biti digitalna transformacija Crne Gore iz perspektive onih koji kreiraju politike i praksu.

Događaj će biti upriličen online, a učesnici se mogu registrovati putem linka: https://bit.ly/3gYwBU0.

Konferencija se može pratiti uživo na portalu Vijesti.

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE, DIGITALNOG DRUŠTVA I MEDIJA

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?