Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Premijer Duško Marković razgovarao sa nezavisnom poslanicom Ankom Vukićević: Fokus da bude na građanima i očuvanju životne sredine i resursa

Premijer Duško Marković razgovarao sa nezavisnom poslanicom Ankom Vukićević: Fokus da bude na građanima i očuvanju životne sredine i resursa
Datum objave 11.03.2020 18:04 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković razgovarao je u okviru inicijative Savez za Evropu sa nezavisnom poslanicom Ankom Vukićević.

Zaključeno je da je dalji napredak u fokusiranju Vlade na potrebe i interese građana najbolji garant nastavka naše uspješne evropske integracije.

Premijer je kazao da se njegova Vlada skoncentrisala prije svega na životna pitanja građana, stabilizaciju javnih finansija i valorizacju resursa u Sjevernom regionu, ali da vidi mogućnosti za dalji napredak.

„Stavite građanina u fokus politike. Na taj način će nas i Brisel lakše i brže prihvatiti“ – rekla je na sastanku poslanica Vukićević sa čime se saglasio predsjednik Vlade.

Premijer Duško Marković i nezavisna poslanica Anka Vukićević kazali su da dijele stav da očuvanje životne sredine i prostora kao i bogatih resursa kojima naša zemlja raspolaže predstavlja izazov na kojem zajedno treba da rade svi segmenti društva za dobrobit svih građana.

Sastanku je prisustvovao i glavni pregovarač Crne Gore sa Evropskom unijom Aleksandar Drljević.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE