Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

„Da zajedno gradimo svijetlu budućnost Podgorice"

Objavljeno: 19.12.2020. 07:00 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore

Predsjednik Vlade Crne Gore prof. dr Zdravko Krivokapić čestitao je u ime Vlade Crne Gore i u svoje ime, 19. decembar Dan Glavnog grada, predsjedniku Opštine Ivanu Vukoviću, predsjedniku Skupštine opštine, Đorđu Suhihu, odbornicima Skupštine opštine i svim građankama i građanima Podgorice.

„Uprkos brojnim razaranjima i iskušenjima sa kojima se u svojoj prošlosti suočavao, grad pod Goricom uspijevao je da sačuva iskru slobode, duh pobjednika i bude na ispravnoj strani istorije.

I ove godine 19. decembar je prilika da se sjetimo svih pojedinaca koji su položili život za odbranu našeg glavnog grada, kao i onih kojih su ulagali i ulažu sebe u njegovu obnovu i razvoj.

Stupanjem na dužnost premijera Crne Gore u uslovima ekonomske krize i u godini kada se svijet suočava sa ozbiljnom zdravstvenom krizom, čvrsto sam odlučio da svoje ljudske i profesionalne kapacitete u potpunosti stavim na raspolaganje crnogorskoj državi i društvu.

Unapređenje životnog standarda i kvaliteta života u ovim izazovnim vremenima jedan je od ključnih prioriteta rada Vlade, koja će sve svoje potencijale staviti u službu ekonomske revitalizacije i napretka naše zemlje.

U navedenom zadatku u lokalnim rukovodstvima, a prvenstveno u rukovodstvu Glavnog grada, vidimo najbliže partnere i saradnike. Uvjeren sam da samo zajedničkim zalaganjem i predanim radom možemo ostvariti postavljene ciljeve, a sve na dobrobit građanki i građana Podgorice i cijele Crne Gore.

Čestitam vam Dan Glavnog grada sa željom da u godinama koje slijede na temeljima ponosne prošlosti gradimo svijetlu budućnost Podgorice“, navodi se u čestitki premijera Zdravka Krivokapića.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?