Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Abazović čestitao Vaskrs: Pravda na kraju uvijek pobijedi, okrenimo se jedni drugima

Abazović čestitao Vaskrs: Pravda na kraju uvijek pobijedi, okrenimo se jedni drugima
Datum objave 01.05.2021 10:27 | Autor Kabinet potpredsjednika Vlade

Ispis Štampaj stranicu


Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović čestitao je svim pravoslavnim vjernicima, svještenstvu i monaštvu Vaskrs uz želju da blagdane proslave u zdravlju, miru i sreći, okruženi sebi dragim ljudima.

Potpredsjednik Vlade je naveo da je najveći hrišćanski praznik idealna prilika da se okrenemo iskonskim vrijednostima i da u našim životima preovladaju istinske ljudske vrline.

„Neka simbolika Vaskrsa podsjeti na neprolazne vrijednosti i nadmaši sve probleme i antagonizme sa kojima se kao pojedinci i društvo susrijećemo. Okrenimo se jedni drugima i budimo oslonac u savladavanju prepreka. Neka ljubav, jedinstvo i dobrota preovladaju u odnosu na mržnju, razlike i netoleranciju", navodi potpredsjednik Abazović u čestitki.

Potpredsjednik Abazović napominje da je vrijeme da sve netrpeljivosti ostavimo po strani i zajedničkim snagama krenemo da gradimo evropsku i prosperitetnu Crnu Goru zasnovanu na multietničkom i multikonfesionalnom skladu.

„Vaskrs vraća vjeru u prave vrijednosti i napominje da pravda na kraju uvijek pobijedi. Imajući to u mislima, želim Vam da u zdravlju i sreći proslavite ovaj praznik", zaključuje se u vaskršnjoj čestitki potpredsjednika Vlade dr Dritana Abazovića.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE