Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Centar „Sjever-jug“ Savjeta Evrope objavio poziv za dodjelu grantova za inicijative povodom Globalne sedmice obrazovanja

Objavljeno: 01.07.2021. 10:21 Autor: Zavod za školstvo

Centar „Sjever-jug“ Savjeta Evrope objavio je poziv za dodjelu grantova za podršku regionalnim, nacionalnim i/ili lokalnim inicijativama u okviru godišnje Globalne sedmice obrazovanja (GEW 2021), koja će se održati od 15. do 21. novembra.

Grantovi, u pojedinačnom iznosu od 5,000 eura, biće dodijeljeni ustanovama, organizacijama i praktičarima u oblasti obrazovanja za aktivnosti i inicijative koje će biti realizovane tokom Globalne sedmice obrazovanja, a koje imaju za cilj podizanje svijesti o globalnom obrazovanju.

Rok za podnošenje predloga je 26. jul 2021. godine.

Grant šema se realizuje kroz projekat „iLegend – Interkulturalna obrazovna razmjena kroz globalno obrazovanje, umrežavanje i dijalog (2019-2022)“ u okviru Zajedničkog programa Evropske unije i Savjeta Evrope za promociju globalnog obrazovanja, koji sufinansiraju Evropska unija i Savjet Evrope i implementira Centar „Sjever-jug“.

Tekst poziva, aplikacione formulare i smjernice možete preuzeti na sajtu Centra:

https://www.coe.int/en/web/north-south-centre/-/grants-to-take-action-during-the-global-education-week-2021- 

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?