Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Seminar Evropskog centra za moderne jezike

Objavljeno: 12.11.2021. 14:12 Autor: Zavod za školstvo

Seminar na temu Izrada validnih jezičkih testova u skladu sa Zajedničkim evropskim okvirom za jezike (dopunjeno izdanje) biće održan onlajn 16, 17. i 18. novembra 2021. u organizaciji Ispitnog centra, Zavoda za školstvo i Evropskog centra za moderne jezike iz Graca.

 
Seminar predstavlja jednu od aktivnosti Zajedničkog programa Evropske unije i Savjeta Evrope, odnosno Evropskog centra za moderne jezike iz Graca i Evropske komisije, u oblasti inovativnih metodologija i ocjenjivanja u nastavi stranih jezika.

 
Cilj obuke je da se učesnici upoznaju sa dopunjenim izdanjem Zajedničkog evropskog okvira za žive jezike i njegovom primjenom u nastavi jezika i ocenjivanju, kao i da dobiju praktične savjete vezano za konstrukciju zadatka za vještine slušanja, čitanja i pisanja u skladu sa Zajedničkim evropskim okvirom, ali i predmetnim programima.

Učesnici seminara su profesori stranih jezika, treneri, autori ajtema i ocjenjivači, savjetnici Ispitnog centra i Zavoda za školstvo.

Predavači su eksperti Evropskog centra za moderne jezike José Noijons i Jana Bérešová.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?