Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одражана промоција зимске туристичке понуде у Делти

Објављено: 26.12.2010. 02:08 Аутор: Министарство туризма

Данас је у у тржном центру „Делта Цитy“ у Подгорици, Национална туристичка организација одржала промоцију зимске сезоне и кампање „Бијег на снијег“. Током два термина, од 11:30 х до 13:30 х био је био је програм за најмлађе са аниматорима, бројним играма и наградама, док је од 18:00 х до 20:00 х текао програм са наградним играма за одрасле и за дјецу.

Дјеца предшколског и школског узраста која су показала знање на тему зимских чаролија освојила су слатке награде као и промотивне зимске капе са логом „Црна Гора- дивља љепота“. Такође одраслима су додијељене награде у виду улазница на новоотвореном клизалишту у Колашину, ски пасови на скијалиштима Колашин, Жабљак и Вучје као и два аранжмана за двије особе у приватном смјештају у Колашину и Жабљаку, а који су дио кампање коју НТО ЦГ реализује са Црногорским туристичким удружењем у циљу промоције приватног смјештаја у зимским туристичким центрима.

Циљ овог догађаја је упознавање дјеце са зимским активностима и понудом ски центара како би они постали љубитељи зимских спотова и лојални гости домаћих ски центара.
Сви присутни посјетиоци примоције у Делти су се упознали са програмом дешавања и понудом туристичких центара током ове зимске сезоне кроз брошуру која је дијељена а која садржи поред корисних сервисних информација, контакте хотела на Приморју и у Сјеверном дијеле Црне Горе који ће бити отворени током зиме, њихове Новогодишње програме, цијене ски паса и изнајмљивања опреме у скијалиштима.

Након Новогодишњих празника, тачније од 15. јануара па до краја марта у оквиру кампање „Бијег на снијег“ одржаће се сваког викенда низ манифестација на скијалиштима „Колашин 1450“, „Савин кук“ на Жабљаку и Вучју а обухватиће програм анимације за дјецу на стазама, скијашке викенде забаве, школе скијања за све узрасте, дневне зурке отвореног типа, дане спонзора, игре без граница на скијалиштима, еxтреме ски викенде итд. Концерти познатих естрадних извођача (Андријана Божовић, Нина Петковић, МЦ Марко, Милена Вучић, Нина Жижић...) биће уприличени у овим ски цетрима током субота и недјеља уз остале забавне програме.
Детаљан програм са тачним терминима је доступан путем позива Цалл центруа 1300 или на wебпорталу www.монтенегро.травел.



ПР служба Националне туристичке организације

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?