Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Нумановић говориће на отварању Округлог стола поводом представљања подржаних социјалних сервиса у три пилот општине - Никшић, Бар и Бијело Поље

Објављено: 22.11.2011. 22:27 Аутор: Министарство рада и социјалног старања
Министар рада и социјалног старања др Суад Нумановић говориће на отварању округлог стола поводом представаљања подржаних социјалних сервиса у три пилот општине Никшић, Бар и Бијело Поље. Округли сто ће се одржати у сриједу 23. новембра 2011. године у Хотелу „Подгорица“ у Подгорици, са почетком у 11:00х.

Округли сто у оквиру Пројекта ИПА 2010 “ “Реформа социјалне заштите – Унапређење социјалне инклузије у Црној Гори” који финансира Европска унија, организују Министарство рада и социјалног старања у сарадњи са канцеларијом Програма Уједињених нација за развој (УНДП) у Црној Гори и Делегацијом Европске уније у Црној Гори.

На отварању Округлог стола поред министра Нумановића говориће и Никола Бертолини, шеф Оперативног сектора Делегације Европске уније у Црној Гори и Растислав Врбенски, стални координатор Система УН и стални представник УНДП у Црној Гори.

Подржане социјалне сервисе представиће Небојша Радојичић, градоначелник Никшића, затим Жарко Павићевић, градоначелник Бара и Александар Журић, градоначелник Бијелог Поља.

Након представљања социјалних сервиса услиједиће сесија посвећена дискусији на тему изазова, могућности и будућих корака у спровођењу социјалних сервиса у локалним заједницама. Учесници у раду Округлог стола биће представници Министарства рада и социјалног старања, Делегације Европске уније у Црној Гори, општина Бар, Никшић и Бијело Поље, пружаоци подржаних социјалних сервиса, Заједнице општина Црне Горе, УНИЦЕФ, ЦРНВО, ФАКТ, и други.

ПР служба Министарства рада и социјалног старања
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?