Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Предсједник Националне агенције за борбу против корупције Републике Италије Рафаеле Кантоне сјутра у званичној посјети Црној Гори

Објављено: 17.03.2015. 19:46 Аутор: Д. П.

Предсједник Националне агенције за борбу против корупције Републике Италије Рафаеле Кантоне боравиће сјутра, 18. марта, у званичној посјети Црној Гори на позив потпредсједника Владе и министра правде Душка Марковића.

Сусрет потпредсједника Марковића и предсједника Агенције Кантонеа одржаће се сјутра, 18. марта у Вили „Горица“ са почетком у 11.15 сати.

Након сусрета, потпредсједник Владе Душко Марковић и предсједник Агенције за борбу против корупције Рафаеле Кантоне даће у Вили „Горица” изјаве за медије (12.00 сати).

Предсједник Националне агенције за борбу против корупције Републике Италије Рафаеле Кантоне ће у одвојеним сусретима истог дана разговарати и са министром унутрашњих послова Рашком Коњевићем9.00 сати у Кабинету министра Коњевића) и са врховним државним тужиоцем Ивицом Станковићем (10.00 сати у Вили „Горица“).

Сусрети у Вили „Горица“ могу се снимити. За снимање почетка разговора и праћење изјава, новинари и сниматељи морају имати годишње акредитационе картице уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба од Владиног Бироа за односе с јавношћу да правовремено затраже издавање дневне акредитације путем мејла биро@гов.ме или телефона 020 482 848.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?