Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потписивање Меморандума о разумијевању између Владе Црне Горе и компаније Microsoft

Меморандум о разумијевању између Владе Црне Горе и компаније Microsoft и Оквирни споразум о испоруци Microsoft лиценци за државне органе и органе државне управе за период од три године биће потписан у понедјељак, 15. јуна 2015. године у Вили “Горица". 

Потписивању ће присуствовати потпредсједник Владе и министар за информационо друштво и телекомуникације проф.др Вујица Лазовић, амбасадорка САД у Црној Гори Маргарет Ен Уехара, регионални директор Мицрсофт-а Жељко Вујиновић, директор канцеларије Мицрософта у Црној Гори Оливер Обрадовић и директор ЦомТраде Дистрибутион доо Свето Батљан

Потписивање Меморандума и Оквирног споразума заказано је за 16.00 сати. 

Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба од Бироа за односе с јавношћу да правовремено затраже издавање дневне акредитације и то слањем дописа на меморандуму медија потписаном од стране одговорног лица на адресу електронске поште: биро@гов.ме.

Кабинет потпредсједника Владе / Биро за односе с јавношћу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?