Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Пажин разговарао са сталном координаторком УН и сталном представницом УНДП у Црној Гори Фионом Меклуни

BiroМинистар правде Зоран Пажин примио је данас новоименовану сталну координаторку Уједињених нација и сталну представницу УНДП у Црној Гори Фиону Меклуни.

Састанак је био прилика да се министар Пажин и амбасадорка Меклуни осврну на интензивну пројектну сарадњу Министарства правде и УНДП која датира од 2004. године а о којој свједоче 15 до сада завршених пројеката у области реформе правосуђа и јачања владавине права.

Уз изразе добродошлице, министар Пажин се осврнуо на текуће заједничке пројекте Министарства правде и УНДП-а који, како је констатовано, високо кореспондирају са мјерама из акционих планова за преговарачка поглавља 23 и 24.

На састанку је истакнуто обострано очекивање да ће сарадња Министарства правде и Програма УН за развој и у будућем периоду бити успјешна, будући да су маркиране области у којима има простора за даљи напредак.

Министарство правде / Биро за односе с јавношћу 

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?