Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Информација

Објављено: 29.07.2015. 20:05 Аутор: дјр

Започете су активности на реконструкцији Дома Војске у Никшићу за потребе смјештаја Инвестиционо предузетничког центра ¨Технополис¨.

Планирана бруто површина објекта је 1.924 м2 и посједује подрум, приземље и спрат. Пројектом је са предње стране објекта, предвиђена улазна партија у којој је формиран вјетробран и портирница. Из вјетробрана се улази у велики хол уз који су планиране канцеларијске просторије – њих девет, сала за састанке, кафе бар. На спрату објекта су планирани такође канцеларијски простори – десет канцеларија, са пратећим садржајима. У подрумским просторијама планиране су техничке просторије.
Бочни дио објекта – бивша велика свечана сала, се преграђује на два дијела, и то први дио који се претвара у простор за потребе лабораторија (Фитопатолошка и лабораторија за потребе контроле плодности земљишта), три канцеларије, копирницу, архиву и помоћне просторије. У другом дијелу објекта планирана је мултифункционална сала са кабинама за симултано превођење, тоалетима, гардеробама, канцеларијом и оставом за реквизите. За потребе овог дијела објекта формиран је посебни улаз, тако да овај дио објекта може по потреби функционисати као самостална цјелина.
У дијелу објекта ка дворишној страни, планиран је простор за ДАТА центар и машинске лабораторије.
Спајањем свих цјелина ходничким површинама, у дијелу објекта са дворишне стране формира се атријумски простор.

У току су активности на рушењу и рашчишћавању унутар објекта.

Извођач радова је конзорцијум: ¨Нови Волвоx¨ доо Подгорица и ¨Техноградња¨ доо Пљевља.

djr   djr

djr   djr

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?