Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Информација

Објављено: 29.07.2015. 21:43 Аутор: дјр

На објекту су завршени сви радови на рушењу и демонтажама, конструктивна санација постојећих армирано бетонских зидова, израда армирано бетонске конструкције доградње и надоградње објекта, израда фасадних и преградних зидова, израда и уградња кровне конструкције са подашчавањем, летвисањем, хидроизолацијом и покривањем крова, израда цементних кошуљица као подлоге за даљу обраду пода, радови на уградњи зидне и подне керамике, монтажа спуштених плафона, уградња фасадне браварије, израда термо-изоловане фасаде, радови на уградњи унутрашњих алуминијумских врата, радови на поплочавању унтрашњег степеништа и вјетробрана, као и радови на инсталацијама са монтажом опреме.

У току су завршни радови на изради ПВЦ подова у ангио сали, поправке молераја И завршно чишћење објекта.

Такође, извођач је отпочео са радовима на уређењу терена око објекта. До сада је завршена израда ивичњака и шахти. У току су радови на збијању подтла испод планираних тротоара, као и припрема за асфалтирање.

Радове изводи конзорцијум “НОВИ Волвоx” доо Подгорица, “Инг инвест” доо Даниловград, “Термосистем” доо Подгорица и “Монтенегро пројект” доо Подгорица.

djr   djr

djr   djr

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?