Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Конференција „Инвестициони подстицаји у Црној Гори”

Секретаријат за развојне пројекте у сарадњи са канцеларијом УНДП у Црној Гори, организује у петак, 08. априла 2016. године у Будви, конференцију под насловом ,,Инвестициони подстицаји у Црној Гори”.

У уводном дијелу конференције обратиће се предсједник Општине Будва Срђа Поповић, министар одрживог развоја и туризма Бранимир Гвозденовић, в.д. секретара Секретаријата за развојне пројекте Бисерка Драгићевић, предсједник Одбора директора Инвестиционо развојног фонда Зоран Вукчевић и предсједник Црногорског туристичког удружења Жарко Радуловић.

Конференција има за циљ да се инвеститори који реализују или намјеравају да реализују инвестиције у области туризма и угоститељства упознају са инвестиционим амбијентом у Црној Гори, као и подстицајним мјерама које је Влада Црне Горе предвидјела Уредбом о подстицању директних инвестиција. Такође, на конференцији ће бити ријечи и о програмима подршке Инвестиционо развојног фонда за развој угоститељства и туризма и трендовима развоја хотелијерства у Црној Гори. 

Конференција ће бити одржана у хотелу ,,Сплендид”, са почетком у 11.00 сати.

Заинтересовани медији могу снимити уводна обраћања, а долазак новинарских екипа предвиђен је најкасније до 10:50 сати.


Министарство одрживог развоја и туризма / Служба за односе с јавношћу


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?