Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Јановић одржао састанак са шефом представништва УНИЦЕФ-а у Црној Гори

Објављено: 16.01.2017. 21:57 Аутор: Министарство спорта ПР служба
Министар спорта, Никола Јановић, одржао је састанак са шефом представништва УНИЦЕФ-а у Црној Гори, Бенџамином Перксом. Састанку одржаном у понедјељак, 16. јануара, присуствовали су и в.д. генералног директора Директората за младе у Министарству спорта Ненад Копривица, као и представници УНИЦЕФ-а у Црној Гори, Ана Даутовић, Марија Новковић и Јелена Миљанић.
Шеф представништва УНИЦЕФ-а искористио је прилику да честита министру Јановићу ступање на дужност и пожелио пуно успјеха у даљем раду.

У фокусу радног састанка био је нови Програм сарадње за период 2017-2021, који реализују УНИЦЕФ и Влада Црне Горе. Шеф представништва УНИЦЕФ-а Бенџамин Перкс поручио је да ће Програм, између осталог, подржати успостављање јавних политика и услуга за учешће и оснаживање младих, како би се повећао број и квалитет омладинских услуга, како би и општа и професионална јавност адолесценте и младе видјели као потенцијал.
Министар Јановић је казао да су активности у вези са младима један од приоритета Министарства спорта и да ће тај ресор тежити да настави добру сарадњу са представништвом УНИЦЕФ-а у Црној Гори.

В.д. генералног директора Директората за младе у Министарству спорта Ненад Копривица најавио је отварање Омладинског центра у Подгорици до краја мјесеца, као и остале активности које су планиране у наредном периоду.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?