Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У понедјељак потписивање уговора са ЕИБ-ом

Објављено: 17.03.2017. 21:22 Аутор: ПР СЛУЖБА МИНИСТАРСТВА ФИНАНСИЈА
Министар финансија Дарко Радуновић, потпредсједник Европске инвестиционе банке Дарио Сканапиек и директор Жељезнице Црне Горе Милан Чолаковић потписаће у понедјељак, 20. марта 2017. године, Уговор о гаранцији издатој од стране Владе Црне Горе за кредитни аранжман између Европске инвестиционе банке и Жељезничке инфраструктуре АД Подгорица за пројекат „Жељезничка инфраструктура ИИИ“, као и Споразум о гранту за исти пројекат. Уговори ће бити потписани у Вили ,,Горица“, са почетком у 11:30 сати.

Том приликом, биће организовано и потписивање финансијског Уговора између Инвестиционо-развојног фонда и Европске инвестиционе банке, који ће потписати предсједник Одбора директора ИРФ-а Зоран Вукчевић и потпредсједник ЕИБ-а Дарио Сканапиек.

Након чина потписивања, представници уговорних страна, као и шефица сектора за политику, европске интеграције и трговину у Делегацији Европске уније Пламена Халачева даће изјаве за медије.

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у Вилу „Горица“ коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2017. годину која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу мф@миф.гов.ме или телефаксом на број 020/224-450.

ПР СЛУЖБА
МИНИСТАРСТВА ФИНАНСИЈА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?